<< Terug naar homepage

13 december 2012

ZVV: de plannen op een rijtje gezet

Velen van jullie wisten het al: gisteren was de eerste officiele vergadering van ZVV De Purperreiger. Daarop is natuurlijk van alles besproken, maar niet alles in dit stadium voor jullie relevant. We hebben vooral weer een flinke lijst actiepunten waar we op verder kunnen. Natuurlijk vertellen jullie graag wat jullie moeten weten, kent u die uitdrukking?

Begin 2013, waarschijnlijk in week 1 of week 2, plant het bestuur samen met jullie een informatiebijeenkomst. We leggen jullie als geinteresseerden uit wat we van plan zijn, wat er al bekend is en hoe dat eruit gaat zien. Ook leggen we jullie opties voor waar we zelf nog niet uit zijn. Hier is iedereen die geinteresseerd is welkom, aanwezigheid is volledig vrijblijvend en verplicht je dus tot niets. Wel moet je van te voren (onder dit bericht, of bij Eric, Teun of Floris) aangeven dat je bij die groep hoort, dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen. De mensen die wij al bij deze groep hadden bedacht zullen komende week een uitnodiging krijgen voor het prikken van een datum.

Achter de schermen werken wij hard naar deze datum toe. We proberen op deze datum zoveel mogelijk vast te hebben staan: praat wel zo makkelijk. Heb je tot die tijd vragen die je openbaar wilt stellen? Kan hieronder. Je kunt je wenden tot het bestuur als je liever 1 op 1 vraagt 🙂

2 reactie(s)
Scheun
19 december 2012 09:40

ZVV!!!

Floris
19 december 2012 18:28

Come on VV!