<< Terug naar homepage

1 maart 2013

De Purperen Hel: Sporthal Selwerd

Zekerheden zijn er niet in het leven, maar de kans is groot dat ZVV De Purperreiger komend seizoen haar thuiswedstrijden in Selwerd zal spelen. De sporthal, door voorzitter Veldwiesch inmiddels omgedoopt tot “Purperen Hel”, biedt plek aan zeker 300 Purperen fans. Gelegen vlak aan de ringweg (aan de kant van Zuidhorn) en vlak bij Station Noord is het volgens het bestuur de perfecte locatie om een Purperen Droom tot waarheid te brengen. “Ze schenken er halve liters”, aldus penningmeester Takel.

Volleybalfans in het hele land reageren opgelucht bij het horen van de naam Selwerd. “De tijden van een brandende houten vloer, zoals vroeger bij Lycurgus 1, keren na lange afwezigheid weer terug”, aldus Ronald Zoodsma: de huidige trainer/coach van het huidige Lycurgus H1. “Heerlijke fatanieke plek”, aldus Tjibbe Koolstra (oud Lycurgus-speler).

Meer nieuws over ZVV De Purperreiger volgt. Wil je just-in-time nieuws ontvangen? Amobeer je dan op de gratis ZVV De Purperreiger Nieuwsbrief (zie hieronder).

Reacties zijn gesloten.